به گزارش خبرنگار مهر، مراد علی محمدی امروز سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران که در محل سالن جلسات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برگزار شد با اشاره به ۲۰ اسفند روز راهیان نور، اظهار داشت: اصحاب رسانه در مقابل جنگ نرم به عنوان افسران و رزمندگان این عرصه، با قلم خود می توانند نقش بسزایی ایفا کنند.
وی دفاع مقدس را به دو عرصه سخت افزاری و نرم افزاری تقسیم کرد و افزود: در ۸ سال دفاع مقدس رزمندگان اسلام وظیفه خود را به خوبی انجام دادند و دشمن را از رسیدن به اهداف شوم خود نا امید کرد تا جایی که الان جرات حمله نظامی به ایران را ندارند.
عرصه جنگ نرم حفظ ارزشها و انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل آینده است
محمدی، عرصه فرهنگی را مهم ترین عرصه دانست و یادآور شد: در این راستا وظیفه رزمندگان عرصه جنگ نرم حفظ ارزشها و انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل های آینده است.
وی به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دست اندکاران راهیان نور اشاره کرد و گفت: حفظ روحیه استکبار ستیزی و انتقال آن به نسل جوان از تاکیدات مقام معظم رهبری است.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه در ادامه اذعان داشت: فعالیتهای فرهنگی زمانی استمرار پیدا کرد می تواند عمل بازدارنده در مقابل نقشه های شوم دشمنان داشته باشد.
وی بیان داشت: ایستادگی در مقابل دشمنان و سرلوحه قرار دادن مجاهدت ها و رشادت های رزمندگان اسلام و زنده نگاه داشتن آن رشادتها همانطور که رهبر انقلاب فرمودند سبب می شود مشکلات اقتصادی هم حل و فصل شود.
محمدی در ادامه سخنانش به ارائه اطلاعاتی در خصوص آخرین یادمانها پرداخت و افزود: استان کرمانشاه ۲ دفتر فرهنگی دارد که یکی در کرمانشاه و دیگری در گیلانغرب است.
عملیات اجرایی دفتر فرهنگی کرمانشاه بهزودی کلید میخورد
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه یادآور شد: با موافقت دکتر نوبخت مبنی بر ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس در آینده دفتر فرهنگی کرمانشاه به مرکز فرهنگی اصلی تبدیل خواهد شد و در صورت تخصیص بودجه از سال ۹۶ عملیات اجرایی این طرح کلید خواهد خورد.
وی خاطر نشان کرد: دفتر فرهنگی گیلانغرب با مساحت ۴ هزار و ۹۰۰ متر احداث شد که تا کنون ۸۰ درصد پیشرفت داشته و شامل بخش هایی از جمله موزه، سالن اجتماعات، مصلی و ... است که در صورت تامین اعتبار در هفته دفاع مقدس سال ۹۶ به بهره برداری خواهد رسید.
به گفته محمدی المان دفاع مقدس در ورودی شهر کرمانشاه از طرح های مصوبی است که بخشی از طراحی های آن انجام شده است.
وجود ۹ یادمان دفاع مقدس و ۲۰ یادمان شهدا در کرمانشاه
وی با اشاره به اینکه از سال ۹۱ تا ۹۵تعداد ۶ یادمان تکمیل شده در سطح استان داشتیم گفت: امروز ۹ یادمان دفاع مقدس و ۲۰ یادمان شهدای گمنام در سطح استان داریم.
وی اظهار داشت: از سال ۸۰ تا ۹۳ تعداد ۲۳ عنوان کتاب در خصوص دفاع مقدس تهیه شد که این میزان در سال ۹۴ به ۳۲ عنوان و در سال ۹۵ به ۴۰ عنوان رسید که ۳۵ عنوان آن چاپ شده است.
چاپ ۱۰۰ عنوان مجموعه خاطرات و وصیت نامه شهدا و در حوزه کودک طی سال آینده
محمدی خاطر نشان کرد: در سال ۹۶ بیش از ۱۰۰ عنوان مجموعه تاریخ شفاهی، خاطرات، وصیت نامه شهدا و در حوزه کودک چاپ و در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه در پایان تاکید کرد: نباید اجازه دهیم درس های دفاع مقدس به دست فراموشی سپرده شود.
نظر شما